Helderziend zijn, wat houdt dat precies in?

Helderziend zijn is een gave die op verschillende manieren geuit kan worden. Sommigen gebruiken hier voor tarotkaarten maar dat is bij mij niet nodig, het komt allemaal spontaan in mijn geest tevoorschijn via visualisatie wegens mijn gave. 


Mijn gave komt tot uiting tijdens een gesprek met mijn klanten. Dan komt er een bepaalde energie binnen, die ik zie en voel in mijn hele lichaam. Een energie die de meeste mensen niét kunnen voelen of zien. Dankzij deze gave kan ik zowel in het verleden als in het heden kijken. Tijdens het gesprek met de klant kan ik zien en voelen wat zij hebben meegemaakt. Mijn gave laat toe om te tonen wat er aan de hand is en wat voor goeds (of kwaads) de toekomst nog gaat brengen. 


U kan bij mij terecht voor : burn out, parapsycholoog, helderziende, medium, kaartlegster, energie, voorspellingen, toekomst, relatieproblemen, esoterisme, healer, exorcisme, make over, zuiveren, wierook, overledenen (contact), toekomstvoorspellingen, magnetisme, pijnen (wegnemen), pijn- en pijnbestrijding, migraine, vermageren, mirakel, rugpijn, depressie, zwarte magie (wegnemen), shamanisme, kracht, waarzegster, spiritualiteit, spirituele gids. 


Bent u benieuwd wat de toekomst voor u in petto heeft? Wilt u graag een sessie met mij als helderziend medium? Neem dan gerust contact met mij op!